Rabu, Julai 15

Siap Sepenuhnya

Alhamdulillah, Akhirnya WordPress (info IT) aku telahpun siap sepenuhnya. dan aku harapkan ianya nanti tidak membawa masalah kepadaku dari segi kelancaran 'loading page' dan juga dari segi beberapa aspek lain. dah penat aku melayan masalah server aku ni.


Paparan depan mtaufik.net


Anda boleh la layari WordPress (Info IT) aku di alamat www.mtaufik.net
dan klik Laman Utama

6 ulasan:

Framestone on 11:16 PTG berkata...

peh sudah maju skrg nie huhuhu

out of topic--> "bukan ku pinta lahir ke dunia, bukan ku minta jd laki begini" he..23x bro nyanyi kejb la pulak

bro dah ade sorg mbe laki dh kembali ke pngkal jalan..cuma memerlukan masa je...

bro xde la mencari..sekurang2nya biar la terkawal..xperlu la dibangga2... blog yg bro nyatakan di atas mungkin membuka mata semua untuk isu seperti ini

Topek on 11:35 PG berkata...

hehe.. xde la bro... biasa2 jer. :) saja aplikasikan apa yang topek dah blajar masa sem 2 tu (flash), masuk dalam blog.

bagus la kawan bro tu dah kembali ke pangkal jalan. Alhamdulillah, teruskan membimbing dia. Mudah2an dia akan jadi insan yang berguna nanti :)

Framestone on 12:29 PTG berkata...

saje je mahu wat bro bikin jeles... erm bro nk beli domain...leh tolongkan x??

out of topic--> udah2 xperlu kutuk2... yg kne nnt kat batang hidung kite gak..peh2 pun just bimbing dan bukan mencerca dorg....

Jard The Great on 1:49 PTG berkata...

ade ape dgn wordpress?

Topek on 6:05 PTG berkata...

xde la bro.. jgn la macam tu. hm.. nak beli domain ke?? boleh tu memang la boleh bro.. tp topek x tau la domain provider yang bagus. macam topek, topek beli dengan jomhosting.net jer.

Framestone on 12:54 PTG berkata...

bro xtau nk beli kat mne n xseebrapa reti sgt... teu yg nk mintak topek tolongkan he..23x

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie