Isnin, Ogos 18

Avatar baru

Saje nak post gambar avatar baru topek. x tau nak cerita apa hari ni.




hehe... gambar ni topek ambik masa lepas presentation kat kelas (muka lega). pergh!! sampai kering tekak jugak la wat presentation, sambil nak terangkan kat kawan2. apapun... presentation group topek dah selesai. hehe.. sekarang ni bizi plak nak wat mini projek.. adeh!! pening pale topek dibuatnye... huhu..

p/s : walaupun bizi, topek akan luangkan masa sedikit untuk update blog. (bergantung pada wireless kat asrama la..)

3 ulasan:

Ted on 11:12 PG berkata...

akak pun lama tak tempek gambo baru...

i-chimera on 12:33 PTG berkata...

walaupun ropamu tidak ku kenal, tetapi lubang hidong mu. tetap menjadi pojaan hati ku...

topek on 4:59 PTG berkata...

ted :
hehe... letak la gambar baru akak :D

i-chimera :
mcam kenal jer ayat tu?? :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie