Jumaat, Ogos 22

Upgrade Blog

Setelah hampir 1 minggu topek "menggodek" coding template ni, akhirnye topek dapat membuat beberapa perubahan antaranya :

1. Menu Di Atas.



menu lama.

dulu ada jarak diantara menu2 tu. so, topek dah rapatkan ianya sekali semua menjadi begini



pecah pale gak la nak cari codingnye... huhu...

2. Search Engine


ni la dia (lebih kurang cam search engine jugak la)


yang ni plak, masih dalam peringkat percubaan lagi ni. topek pun lom try ke"berkesanan"nya lagi. kalau ada apa - apa, just inform pada topek, ok??


satu lagi (kat banner topek)


ni pun still dalam peringkat percubaan lagi... entah jadi ke tak, x tau.. try la yer.. kalau ada masalah, inform kat topek.

3. Alert Box (Contact Me!!)


ni la dia... Alert Box (Contact Me!!)


saje topek letakkan supaya lebih "kemas" apabila di lihat... cewah!! iye ke?? hehe... supaya dia keluar popup begini rupa :




Sekian saja untuk hari ni..

3 ulasan:

hans on 5:53 PTG berkata...

macam mana nak buat benda tu?nak buat jadi kaler biru?
susah benar

topek on 5:55 PTG berkata...

bende yang mana satu ni??

yuva on 1:35 PG berkata...

your site is interesting to visit!!!!!
Have a look on my two sites too.......
first
and
second

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie