Jumaat, September 19

Kad Raya!!

Sekian lamanya topek tidak dapat meng"online"kan diri, telah banyak "kisah" yang berlaku yang tidak sempat topek nak ikutinya bersama... walaubagaimanapun, topek ucapkan selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya yang bakal menjelang tidak lama lagi kepada semua warga MSJBOX dan kawan2 blog yang telah sudi memeriahkan blog topek yang tidak seberapa ni.



From Ryan



From Bro Chime


Terima kasih topek ucapkan pada ryan and bro chime yang sudi bagi kad raya (ryan) and bro chime (duit raya) ni pada topek. errk... x tau la nak "balas" ape... apa2pun thanx sekali lagi :D

3 ulasan:

hans on 4:55 PTG berkata...

nak juga kad raya...

razifembi on 10:19 PTG berkata...

50 millions?

terbeliak n ternganga muka To Agung tu nanti

topek on 3:24 PTG berkata...

ni orang yang bagi... aku ambik jer.. :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie