Rabu, September 10

Kembali kepada kaler lama

Setelah hampir 1 minggu topek mengenakan kaler ungu cair pada blog topek, macam2 reaksi yang topek telah terima daripada beberapa pihak. sama ada secara langsung atau tidak langsung. terima kasih topek ucapkan...

sebenarnya, itu hanya peringkat percubaan sahaja dimana topek sekarang ni tengah mencari kod kaler yang sesuai untuk di "pakai" pada blog topek. dari segala aspek topek telah fikirkan dan topek masih belum menjumpai kaler yang sesuai untuk di "match"kan dengan blog topek ni.

daripada yang lepas, sampailah sekrang ni asyik gunakan warna itam jer, sekali sekala ingin juga guna warna lain selain itam. Orang kata warna itam ni x bagus... btul ke?? (sebenarnya depend pada individu la). dan bagi topek, itam ni adalah kaler yang paling senang nak di "match"kan dengan apa2 warna.

sesiapa yang sempat melihat warna template topek yang baru, sebenarnya itu bukan warna pink, ianya warna ungu cair. kalau anda tengok dalam kategori ungu, anda akan lihat warna itu. mungkin disebabkan kontras dan warna ungunya yang terlalu cair, ianya kelihatan seperti warna pink. tu pasal ramai yang kata pink tu.. sebenarnya warna ungu.. kan dah tertipu... hehehe... anda bleh membuat rujukan warna di laman web HTMATE

ok la..., malas nak cerita panjang ni... apapun nantikan kemunculan kaler baru di blog topek ni. :D

3 ulasan:

Along Arman on 9:50 PTG berkata...

hitam itu mEnawan...

hans on 1:07 PG berkata...

hitam itu unggul

topek on 3:24 PTG berkata...

ye... betul tu... :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie