Sabtu, Disember 8

banner baru!!

hari ni aku x tau nak cerita apa kat blog aku ni. so, dari aku x buat ape2, baik aku buat perubahan skit pada blog aku ni. (sebenarnye x de la menonjol sgt.) hari ni aku telah meng"edit" aku punye banner (yang kat atas tu.) yang rasa2nya bertepatan dengan tema blog aku ni. (rasanye la...) dengan kehadiran sang rama-rama dan bunga2...rasanya itu sudah cukup memadai untuk "menghidupkan" aku punye keserian "wajah" baru blog ni. semoga dengan ini, pengunjung2 blog yang bertandang ke blog aku ni, dapat merasakan 1 perasaan yang tenang dan enjoy dengan blog aku ni. (harapan aku)

sebenarnya aku masih lagi mencari konsep yang sesuai dgn blog aku ni. kalau nak di ikutkan, sebenarnya aku lebih suke konsep natural yang bertemakan tumbuhan semula jadi, biru2 dan kehijauan gitu!!. kalau korang ada pandangan dan pendapat, leh la kongsi dengan aku. aku sudi mendengarnye. cadangan korang akan aku pertimbangkan.

8 ulasan:

iEn on 1:26 PG berkata...

ko mmg antu rame2 yee.. nanti aku karoke lagu Ella tuuu weekekek

topek berkata...

antu rame2?? entah la... tgk cm cantik jer. tu yg ambik tu. nti topek letak lebih byk rama2 beterbangan kat blog topek ni. ok x?? wekekeke... nti ella pun semangat skit nyanyi lagu rama2 dia.... kekeke :))

iEn on 4:38 PTG berkata...

camni laa.. baik ko wat layout tranformers.. aku pon sukee wakakakaka

topek berkata...

transformers tu terlalu teknologi sangat... x best. and, meybe x kene dgn jiwa aku ni.. kekeke :))

topek berkata...

transformers tu terlalu teknologi sangat... x best. and, meybe x kene dgn jiwa aku ni.. kekeke :))

iEn on 10:26 PTG berkata...

oo camtu rupenye..xpa laa.. saja jek wat cadangan kokeokoakaoa

CresceNet berkata...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

topek berkata...

uih... pening aku baca komen ni... ape dia cakap da...

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie