Ahad, Jun 29

Green Eye

Pada tutorial topek hari ni, topek akan bawakan sesuatu yang menarik untuk anda semua iaitu menukar warna mata anda dalam gambar menjadi hijau menggunakan adobe photoshop. tutorial ini pun topek telah blaja semasa dalam semesta satu dahulu.. dan kali ni topek ingin berkongsikannya kepada anda semua.

contohnya :

gambar seperti ini... (matanya berwarna biru)



apabila di edit dalam adobe photoshop... ianya akan jadi begini.



anda juga boleh menukar apa - apa warna bagi mata ikut mengikut kehendak anda langkahnya sama sahaja...

bagi yang inginkan tutorialnya... sila klik pada link pautan di bawah ini :



Selamat mencuba!!.

4 ulasan:

Encik KhaL on 4:40 PTG berkata...

nampak real je mata hijau tu. hehehehe

topek on 4:42 PTG berkata...

hehe... try la...
nak wat warne kuning ke, pink ke, boleh jer... :p

diya on 9:37 PG berkata...

wah. boleh ye tuka2 warna mata gitu.. huhu.:D

topek on 3:33 PTG berkata...

hehehe... diya boleh try nak wat kaler merah pun boleh... kekeke :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie