Rabu, Jun 11

selesai sudah!

Alhamdulillah, tamat sudah "bala" exam... huhu... dan dengan ini, tamat sudah semesta satu topek. rasanya baru jer topek menjejakkan kaki topek ke poli tu, pejam celik2, tau2 dah abis satu sem. dulu, masa MSK, punye la anti-gile, pastu dah fikir, bile la nak abis satu sem ni. punye la lama. tp skrg, tau2 dah abis satu sem. banyak kenangan dengan kawan roomate topek (4orang) tu. sem depan dah x same dengan diorang lagi. bilik pun dah berbeza. yang paling best, dengan Acab la. dia budah DHK, (HOTCAT), time hari selasa, dia akan masak... bile dia balik bilik je, ada jer makanan untuk kiteorang. pernah sekali tu, dia masak kek khas untuk roomate dia. hmmm... yum2... sedap jugak la dia masak. tima kasih acab.


sekarang ni adalah debaran bagi result plak.. huhu... cuak plak bile cerita pasal result ni... entah bile keluar, belum tau lagi... ape2 pun tunggu khbar daripada letcurer jer. klu dia kata "on", topek pun "on" la.
dengan ini, dapat juga topek kembali dalam dunia blogging, sebenarnya still banyak lagi perkara nak buat dengan blog ni... tp x tau nak start dari mane. tp perlahan2 la... ada cuti sebulan kan, boleh buat. tp slow2 la.

2 ulasan:

diya on 3:34 PTG berkata...

waaaa topek da abes exam ye. msti enjoy je skang neh. huhu. psl result tu tak yah pikir lagik, tunggu dh nak kuar baru pikir :p

topek on 4:02 PTG berkata...

ha'a.... x de la... cuti pun x tau nak wat ape... duk rumah jer, wat research psal programmer. :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie