Isnin, Oktober 6

Cerita RayaKu (Part 2)

Hari Raya Ketiga ( 3 Okt)

Pagi tu topek x ke mana - mana pun, duduk rumah, melayan saudara - mara yang datang berkunjung ke rumah. Tengah Hari pula, pergi Solat Jumaat Di masjid. Dan petang tu baru topek berjalan-jalan (raya). Petang tu, topek dan kawan - kawan sekerja datang berkunjung ke rumah pekerja Satay Hut (tempat kerja topek yang lama).




Hari Raya KeEmpat (4 Okt)

Raya yang keEmpat ini la yang paling istimewa sedikit. Hehehe.. berkunjung ke rumah "Kawan Baik" topek masa form 5 dulu. Segan pula time tu, dah la sorang2 jer datang sana. Tapi x pe la,raya punya pasal. X de hal la.Jangan salah sangka tau?ni bukan awek topek, Dia ni pun dah ada Buah hati dia.. nak buat macam mana kan.. (terlepas topek). huhu...

Hari Raya KeLima (5 Okt)

Pagi tu topek bercadang nak pergi ke rumah kak Honey (sabak bernam) tapi kak honey pula nak balik KL pagi tu takut jem kat jalan raya (katanya). So, plan pagi tu x jadi la.. dan hari tu topek x keluar ke mana - mana pun?x tau nak pergi mana. duk rumah jer la...

begitulah cerita raya topek sehingga hari raya ke-5. nak celoteh panjang2 ni, penat tangan ni nak menaip... huhu... :(

2 ulasan:

iEn on 12:07 PTG berkata...

waalaikumussalam.. slmt hari rayaa.. ien tinggal lagi 3 hari.. pehtu baru raye huhuhu...

p/s: meriah tui topek raye ek kekeke :D

Topek on 3:27 PTG berkata...

cmat hari raya juga... huh?? 3 hari?? kenapa lak??

hehe... mane ada.. biase2 jer. :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie