Jumaat, Oktober 10

Kian Berakhir

Perancangan Tahunan bagi 2008 aku kian hampir ke penghujungnya. hanya tinggal beberapa perkara lagi yang perlu aku "settlekan" sebelum ianya tamat.




Alhamdulillah... segala perancangan aku pada tahun ni, semuanya berjalan dengan lancar. cuma ada sedikit masalah yang timbul dalam tahun ni, yang x dapat aku selesaikan dengan sepenuhnya... sedih pun ada juga. tp x pe la... maybe dalam perancangan tahun berikutnya, aku akan cuba untuk memperbaikinya.

Kini, aku sudah memulakan perancangan aku untuk tahun depan iaitu Bagi Tahun 2009.
harap2 perancangan itu akan berjalan dengan sepenuhnya dan tiada "kekangan" yang berlaku.

UPDATE!!

Malam tadi topek berkesempatan membuat "Button Link" untuk blog ini. alhamdulillah... ianya menjadi seperti ini :








X sangka plak button link tu boleh siap dalam masa 1 hari jer... main "belasah" jer buat pakai FLash. huhu...

2 ulasan:

blog BeliBuy on 10:11 PTG berkata...

leh la buat button untuk aku plk ek huhuhu

Topek on 10:05 PG berkata...

insyaAllah... topek ni x reti "design" sgt. huhu... :(

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie