Rabu, Mei 16

penghargaan....


kali ni aku nak bercerita sedikit tentang suatu penghargaan di mana selama ni aku sendiri x pernah mengucapkan terima kasih kepada individu2 yang banyak membantu, menasihati, membimbing dan menghargai aku. sememangnya kehadiran aku di muka bumi ini pastinya membawa makna.


pertama sekali ingin aku ucapkan terima kasih kepada kedua ibu bapa ku. mungkin tanpa mereka, aku x dapat melihat dunia yang indah ini. mereka juga la yang membimbing aku, mengajar aku erti sebuah kehidupan ini. tanpa mereka.... siapa lah aku.


yang keduanya ingin aku berterima kasih kepada illahi kerana sehingga kini aku masih di beri peluang untuk hidup dan menghirup udara yang segar ini. betapa besar kekuasaan Mu. jikalau aku hari ini x berkesempatan lagi untuk menghirup udara segar ini lagi... mungkin aku berada di alam yang lain kerana tuhan lebih menyanyangi diriku.


yang ketiganya ingin aku ucapkan terima kasih kepada guru2 ku yang selama ini mengajar ku dari ku tadika, sekolah rendah dan sekolah menengah. terima kasih banyak2 ku ucapkan. tanpa mereka, mungkin aku ini hidup tanpa ilmu dan kehidupan ku gelap gulita.


seterusnya kepada kawan2 ku... terima kasih kerana bersamaku menempuh dugaan, cabaran semasa menuntut ilmu. tanpamu aku x dapat nak menempuh semua ini. aku doakan, semoga kita semua berjaya kelak dan sampai ke destinasi masing2.

0 ulasan:

 

Blog Archive

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie