Selasa, Jun 26


desktops yang paling syok dan menarik



apa pendapat korang tentang wallpaper ni?? smart x?? ni aku dapat daripada satu laman web yang di beritahu oleh seorang member aku. nama dia ajim. dia ni klau bab2 wallpaper memang teror. aku pun x sangka wallpaper kat atas ni smart jugak. so aku pun download. kalau la wallpaper ni boleh aku upload and jadikan template tuk blog aku ni... tentu smart giler. tp aku x tau laman web yang boleh kita generate tuk wat template blogger ni. aku pun masih mencari.. kot2 la ada. tp selama sebulan research aku kat internet ni, aku masih belum jumpa website yang boleh mengupload and generate gamba ni tuk jadi template blogger.

2 ulasan:

.::{ uMIe }::. on 4:00 PG berkata...

ahahaha smart giler wallpaper tu... :D

tapi,

macam budak2 je... letak wallpaper camtu.. :p ihiks...

jangan mara... nnti akak lanje eskem nak??

topek13 on 3:56 PTG berkata...

iye2... mentang2 la topek nbi baru 18 thn.. kak umie cakap topek ni cam budak2... huuhuhu... uwargh!!!.

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie