Ahad, Julai 6

Banner baru!

Hari ni topek x dapat nak siapkan tutorial adobe untuk di postkan pada hari ni. rasa penat, pening, bercelaru. macam - macam perasaan yang timbul. adeh!!. so, topek pun x dapat nak buat apa... topek just dapat siapkan banner baru topek ni dalam setengah jam yang lepas. menggunakan "kesan" 'lightning effect', 'expand' dan 'hue & situration.' mungkin kesan - kesan ni anda tidak dapat lihatnye secara jelas, kerana topek menggunakan "black" sebagai warna latar belakang (background) pada banner baru ni.

8 ulasan:

Along Arman on 6:34 PTG berkata...

along lagi skE bannEr yang sEbElum niE..

topek on 3:54 PTG berkata...

yang ada worm tu ke?? :D

Am on 4:08 PTG berkata...

wah makin pandai ler topek sekrang, nanti boleh ajar Am buat layout blog sendiri ya

topek on 4:13 PTG berkata...

tgk la nti cam mana abg am... topek pun bukan faham sepenuhnya lagi... banyak benda lagi yang topek lom blaja :D

Encik KhaL on 7:22 PTG berkata...

pasni leh ajar buat banner lak :D

topek on 4:27 PG berkata...

insyaAllah... topek x janji tau, nti kang... klu time2 sibuk... susah plak nak ajar nti :D

yOnnA on 5:42 PG berkata...

yang dulu much better la dik :)
erm..
setuju dgn abg shai..
banner ni nampak mcm childish :)
tp x penting pun dik..
janji ini blog adik..
adk nk buat cmne pun xpe :)

topek on 6:38 PG berkata...

thanx akak... topek akan "creat" 1 banner yang baru. :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie