Sabtu, Julai 12

diari-hidupku (2)


Sebenarnya, walaupun topek x dapat nak update blog, tp topek ada "second of" diari-hidupku (diary book) diari ni la yang banyak tolong topek untuk selesaikan post2 terbaru dalam blog. ni la dia bendanya :








baru tahun ni topek gunakan ianya sebagai "blog" topek yang kedua, selepas blog yang ni... cuma yang tu memang topek je yang tulis, baca, dll. orang len x leh baca. rahsia tau... SULIT!!

buku ni, abg topek yang bagi... dia dapat semasa dia kerja kat KPT dulu, dia pun x gunakan sgt diari tu, pada mulanya abg topek nak bagi kakak topek, kakak topek pun x nak, dia bagi kat topek... topek terima je. hehe... rezeki tu.


Sebelum topek publishkan entry - entry terbaru kat blog topek ni, x kira la apa2 pun termasuk tutorial, terlebih dahulu topek catatkannya di diari ni. so... segala maklumat2 yang terdapat kat blog ni, ada kat diari ni dan topek akan jadikannya sebagai rujukan nanti. so... senang la topek nak semak balik semua post2 yang telah topek publishkan. cuma sekarang ni, isi kandungannya agak "tonggang langgang" sedikit... x sempat nak "update" balik... insyaAllah, kalau ada masa yang terluang nanti, topek akan update balik semua isi kandungan dia supaya senang nak buat rujukan kelak :D

8 ulasan:

iEn on 8:46 PG berkata...

waa rajinnyaa.... tp ok gark tu.. ada gark backupnya heheeh

nuu_OL on 5:44 PTG berkata...

ckgu ada diaery time awl tahun jee.pastu terhapus kira :))

topek berkata...

ien : ni pun baru tahun ni topek buat ien... sebelum2 ni, xde. sebab nak buat rujukan.. topek kene buat macam ni :D

nuu_ol : owh... cam tu plak cikgu?? awat x sampai akhir tahun jer??

Encik KhaL on 11:03 PG berkata...

muekeke... bahaya ni kalo letak perkara sulit. karang org lain baca :P

~n0n0i~ on 1:32 PTG berkata...

hee~ da lama rasanya x tulis diary..huu..diary ade kat umah lak tu..ase windu lak nk baca..

hee.. diary masa mula2 bcinta dlu..siyes.. windu lak ngn diary tuh..huu~

bbrp arini rasa cam nk tulis blk je..keke.. blog lain..diary lain.. =))

topek on 4:09 PG berkata...

khal : perkaranya memang agak sulit!! tp topek x banyak letakkan kisah hidup topek dalam tu... topek pun x kan bagi sape2 baca :D

nonoi : akak nak tau x kenapa topek letak nama blog ni "diari-hidupku"?? sebab.. mula2nya dah malas nak tulis diari dalam buku lagi.. kali ni nak lebih canggih plak... hehe. :p diari on9 :p

diya on 1:50 PG berkata...

huhu. rajin ye topek tulis diari. diya sgt malas bab2 menulis ni. huhu. tu yg ada diari pun buat perhiasan je :p

topek on 12:07 PTG berkata...

ala diya, topek pun bukan banyak sgt pun menulis kat situ... cume ada bebrapa perkara jer topek tulis kat situ.. topek pun x rajin nak tulis diari harian topek. :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie