Jumaat, Julai 11

Online @ Asrama

Alhamdulillah, akhirnya apa yang di ingini telahpun di laksanakan oleh pihak "pengurusan" iaitu wireless di asrama. Pada hari pertama kembali ke poli, topek pun x tau yang kat asrama dah pasang wireless, bila time "checking" oleh warden, dia dah bagitau kiteorang yang wireless sudahpun dipasang. alhamdulillah.

walaupun wireless kat sini x berapa laju, tp boleh la sekadar untuk mencari maklumat untuk assignment.kalau nak buka emel tu, kadang dapat, kadang tak dapat. adakalanya, memang x dapat nak "connect" terus pun ada sebab terlalu ramai yang on9. sekejap "OK" sekejap "down". mungkin "signal" dia x berapa "stabil" lagi la kot... hmm.... tunggu la pertengahan sem nanti macam mana... dah makin ok ke x... tunggu jer la... huhu...

2 ulasan:

Encik KhaL on 11:04 PG berkata...

biaserla bende baru pasang kan. kirenya dlm tempoh percubaan tuh. nanti kalau ramai yg kasi feedback psl wireless kat poli, baru dorang ambek langkah seterosnyer. hehehe

topek on 6:36 PG berkata...

tu la pasalnye... x pe la... asalkan boleh wireless, dah la kene berjaga pukul 4 pagi semata2 nak on9.. sebab time tu la internet tgh laju :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie