Jumaat, Julai 18

Online @ 4 am

Perit rasanya nak menunggu sampai pukul 4 pagi semata - mata nak online punye pasal. kalau waktu pagi ataupun petang, sangat sukar untuk "connect" dengan wireless asrama sebab terlalu ramai orang yang dah "connect." kalau dapat connect pun, kene tunggu loading first page yang hampir makan masa 5 - 10 minit. mak aii... punye la lembab. tu pun kalau dapat. kdang2.. "page cannot be display" ah!! sudah.

susah juga topek dibuatnye... nasib la minggu ni baru minggu "ice breaking." next week dah start blaja da. kalau la minggu depan dibagi assignment, mahu x tido budak2 nak cari bahan untuk assign tu. mahu saja kemukakan masalah ni pada pengarah, tp... kalau "kite" bertidak sendiri, bukan di layan sangat pun. sabar jer la.

minggu ni dah masuk 3 hari topek x tido.. nak on9 punye pasal. kadang2 nak tido pun x boleh. x tau kenapa.. alang2 dah x boleh tido tu, on9 la jap. balas "msj" kat msjbox. nak update blog time tu, otak "jam". adeh!! penat++ bercelaru.

1 ulasan:

framestone on 11:07 PG berkata...

kite pakai broadband (kat luar) dan strymix (kat umah).. ala bersuara je la...mesti bolehnye yg penting kne yakin.. saya boleh kamu pun mesti boleh...

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie