Isnin, Julai 7

Mp3 cutter

Tak tau nak cerita apa... hari ni topek just nak kongsi koleksi software topek kat korang sume, "Mp3 Cutter". semudah 1, 2, 3. mp3 cutter ni berfungsi sebagai perisian yang membolehkan anda "memotong" atau "memendekkan" lagu (mp3) anda tanpa mengusik file asalnya. bagi sesiapa yang yang suka menyimpan koleksi2 lagu untuk dijadikan ringtone henset, ini adalah penyelesaiannya.



interface mp3 cutter.



1. masukkan lagu, 2. highlight & cut, 3. save.

mp3 cutter ni juga mudah di gunakan. anda tidak perlu untuk "meyimpannya" (install) ke dalam PC, sebaliknya... ianya hanya "application" mudah alih yang sangat ringan (43.7 kb)dan mudah untuk anda bawanya kemana - mana saja (thumdrive / pendrive). cuma software ni ada beberapa kekurangan. hanya lagu berformat Mp3 sahaja yang boleh digunakan.

untuk mendownload, klik pautan di bawah :

download here!!

p/s : ni mungkin entry terakhir topek untuk minggu ni sebab topek nak uruskan kemasukan semesta baru (2) topek @ PSIS. insyaAllah, kalau ada kelapangan masa, topek akan update lagi. :D

2 ulasan:

Encik KhaL on 7:23 PTG berkata...

wiwii..bagus ni. pasni kuarkan software utk cut video lak :D

topek on 10:17 PTG berkata...

klu nak cut video... pakai movie maker pun boleh... same jer caranye... cume movie maker ni, semua jenis video dia boleh baca :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie