Khamis, Julai 26

junior sport carnival berkampung di Kuala Selangor.




kali ni karnival sukan remaja akan berkampung di sini (kuala selangor). boleh la aku pergi. kekeke... aku rasa banyak acara yang akan diadakan disana nanti. ni la artikel yang aku ambik dari website tv3.

KARNIVAL SUKAN REMAJA 2007

Setelah dua kali ia diadakan di Bukit Jalil
Kini sudah tiba masanya untuk ia diadakan di lokasi berlainan
Karnival Sukan Remaja kini kembali menemui anda!
Di Perkarangan Stadium Utama, Kuala Selangor...

Dua padang futsal bukannya satu
Dua gelanggang bola keranjang (3 lawan 3)
Tapak Paintball yang lebih luas
Rocky Mountain, Sepakan Penalti, Paintball Target Shooting, Shoot & Hoops, Sepak Raga dan juga Golf Mini.
Malah buat pertama kalinya Kejohanan Pocket Bike GP di Karnival Sukan Remaja!

Bukan itu saja, akan ada demonstrasi serta persembahan menarik dan menghiburkan daripada pendatang terbaru pasukan sorak terbaik 2006, Pancaragam, Taekwondo, Silat Gayung Fatani, Judo dan Silambam...

Ada lagi...seisi keluarga turut berpeluang memeriahkan lagi karnival ini dengan menyertai aktiviti-aktiviti seperti Family Explorace, Sukaneka, Musical Chair, kuiz dan sebagainya...

Lebih menarik lagi, anda turut berpeluang beramah mesra dan beriadah bersama artis-artis dan personaliti yang anda minati! Rebutlah peluang ini...

Sertailah aktiviti-aktiviti menarik yang disajikan di Karnival Sukan Remaja dan anda berpeluang memenangi hadiah wang tunai beserta barangan ekslusif!



Butiran Karnival :
Tempat : Perkarangan Stadium Utama, Kuala Selangor
Tarikh : Sabtu 28 Julai & Ahad 29 Julai


*TERBUKA PADA SEMUA TERUTAMANYA REMAJA!*



KEJOHANAN
Futsal (Bawah 12)
Futsal (Bawah 17)
Streetball (Bawah 14)
Streetball (Bawah 17)
Paintball Terbuka (Novice)Paintball (Young Gun)
Mini Pocket Bike GP C’ship

PERMAINAN
Rocky Mountain
Sepakan Penalti
Sepak Raga
Golf Mini
Paintball Target Shooting
Shoot & hoops

PERSEMBAHAN
Pasukan Sorak
Pancaragam
Taekwondo
Silat Gayung Fatani
Silambam
Judo

AKTIVITI KELUARGA

Family Explorace
Sesi Bertemu dan Beriadah bersama Artis & Personaliti
Telematch
Musical Chair
Kuiz


BAGAIMANA UNTUK MENYERTAI KEJOHANAN :
Senang dan mudah....sila pilih kejohanan yang pasukan anda ingin sertai dan hubungi kami di 017-6604511 atau hantar email anda ke jsc@tv3.com.my

Pendaftaran


Yuran Pendaftaran
Kejohanan Futsal (Bawah 12 & 17) RM35 (7pax)
Kejohanan Streetball (Bawah 14 & 17) RM15 (3pax)
Kejohanan Paintball (5 on 5) Novice RM150
Kejohanan Paintball (3 on 3) Young Gun RM75
Mini Pocket Bike GP Championship

Pembayaran untuk futsal, streetball dan paintball boleh dilakukan di Perkarangan Stadium Utama, Kuala Selangor pada :

Khamis 26/7
3 petang – 6 petang

Jumaat 27/7
9 pagi – 12 tengahari


10 ulasan:

iEn on 4:39 PTG berkata...

blog ien yg 3 column tu agak sengai skit.. so ien amik template yg jenis Minima tu. Mcm first time topek guna upgrade template yg putih tu.. arr yg tu arr ien guna.. cume tetambah skit letak border hehehehe

topek berkata...

owh... ye ke?? hurm... ok gak topek tgk.

iEn on 4:07 PTG berkata...

tak tau lagik owang2 yg kunjung nie layoutnye camne.. kadang2 cam sengai gark

topek berkata...

kekeke... tul2.. topek sokong... ngeh3...

iEn on 3:39 PTG berkata...

leeeww.. ini bukan parti Pas atau UMNO oi.. psst2.. topek sokong mane?? muaakakakakak!

topek on 3:44 PTG berkata...

entah!! topek x cukup umor lagi la nak sokong parti2 ni... kekeke :p

iEn on 4:00 PTG berkata...

ee dah 18 tawon daa nieee.. dah free for freedom wakakakak

topek on 8:35 PTG berkata...

memang la dah 18, tp lom genap lagi la.. topek lahir bulan 10. kekeke :p

iEn on 9:36 PTG berkata...

owhh tu dlm bulan posa ke atau dah lepas ye? hehehe

topek berkata...

dah raya da pun... rasanye la.. topek pun x tgk lagi kalendar. tp jgn lupe bagi hadiah yerk. kekeke :D

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie