Jumaat, Julai 13

untitle



:-? aku pun x tau la nak citer ape hari ni. kekeringan idea plak hari ni. sampai nak berceloteh kat sini pun x tau nak citer psal ape. huhu... kepala aku blur. so, aku x de ape la nak kata dgn korang. cume aku nak korang sume layan dengan lagu ni. kekeke... mungkin lagu ni sambungan daripada lagu semalam kot. entah la... sejak dua menjak ni aku asyik layan lagu jiwang jer... entah ape kene dengan aku ni pun x tau la... tp ini lagu lama jugak. dan jarang aku dengar lagi lagu ni di mainkan di radio2 atau stesen TV. kite layan la yerk...


Fotograf

Di Alam Fana Cinta Mu

Bila terpejam lena
Jasadku tidak berdaya
Mencari engkau di mana
Hanya dalam mimpi indah

Bila aku terjaga
Jasadku terus berdiri
Mencarimu tiada lagi
Berkubur di alam mimpi

Apakah aku yang terlupa
Antara lena dan terjaga

Di waktu malam pemisah
Yang nyata menjadi mimpi
Di sini engkau menanti
Bersama harum kasturi

Bagai mekarnya bunga cinta
Di alam nyata penuh rahsia

Pabila titisan embun pagi
Mimpi indah
Entah ke mana menghilang
Entah kenyataan
Engkau biarkan aku terbuang
Di alam fana cinta
Kau pula berdusta

Ku terpenjara aku terpenjara
Di dalam lena di dalam jaga

5 ulasan:

iEn on 9:03 PG berkata...

baru aku pasan blog ko takde title.. aduss.. cemane nak fix yee.. erm..

iEn on 9:11 PG berkata...

oik aku rase kene tukar blog lain arr.. nanti jap aku check template lain huhu

topek berkata...

la... kot tukar x bagitau aku pun. terkejut aku td bile aku masuk blog aku ni... huhuh...

iEn on 5:10 PTG berkata...

saja wat surprise.. apsal tak enable untuk title post sebelum ni??

topek on 7:57 PTG berkata...

ok dah test smiley.. rasa dah mau kot..

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie