Ahad, Julai 1


warcraft 3




sebenarnya dah lama juga aku meninggalkan tabiat lama ku ni. klu dulu, pergi cc jer main game. tu mase zaman budak2 la... teruja dgn game. eh!! bukan teruja la... exicted. hehe... tp entah kenapa aku mula rindu plak dgn tabiat lamaku ni. mane x nye... sekarang ni dah banyak juga la game baru di "pasaran" sekarang. dengan game yang ber"function" biasa, or online game. macam2 dah sekrang ni.


dulu, aku selalu gak main game ni. macam2 dah game yang pernah aku main.. tapi yang paling aku suka adalah game yg berdasarkan pemikiran, merancang strategi, dan kreativiti. senang citer, aku ni minat game perang. cam RED ALERT, tiberian sun, dune 2000 and mcam2 la. warcraft ni juga salah satu darinya.


best tau game2 cam ni... mencabar minda. kita boleh rancang strategi, serangan, kubu pertahanan dan macam2. x caya... cuba la. anda pasti akan teruja.!!

3 ulasan:

iEn on 2:33 PTG berkata...

warcraft tu main perang2 kee??

.::{ uMIe }::. on 5:25 PTG berkata...

tak pandai la nak main.. tp nengok cam best jerk...

tp rasanya macam x sesuai je akak yg ayu nie main game2 camtu kan?

ihikss!

topek berkata...

huhu... game ni bukan kira laki ke pompuan, klu nak main... main jer. best tau. rugi klu x main. hehe...

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie