Selasa, Julai 17

penat da

penat da!!

adess... bulan ni aku terpaksa kerja kuat skit tuk bulan depan punye mission. ni pun dah brape haribulan entah... aku pun x ingat. kekekeke... adess... sampai tarikh hari ni pun aku lupe. tu yang kadang2 burfday orang aku terlupe... (sori yer bagi member2 aku yang lahir bulan ni, aku x dapat nak wish happy burfday kat korang sume.) kepala otak aku ni berserabut gile2 punye serabut. penat pun penat... asyik buat sale jer.


aku buat sume ni bukan ape, bulan depan ada satu majlis yang gemilang akan di adakan oleh syarikat aku. majlis gala konvensyen yang akan di adakan di arena of star, Genting Highland, pahang. perghh!!! ni baru kali pertama rasanya kalau dapat pergi ke genting. selama ni aku x pernah melancong pun ke mana2.


so, rasanya aku akan menghilang tuk beberapa minggu ni sbb nak kerja kuat tuk pergi ke sana... datang setahun sekali. kekeke... k la... bye..

4 ulasan:

iEn on 11:06 PTG berkata...

eheheheh.. penat gark nak mengubah.. sebab siang tadi blog rosak hehe

topek berkata...

aik?? blog ien pun leh rosak ke?? tu la.. ari tu topek suruh masuk takaful dgn topek, ien x nak... wakakaka...

iEn on 6:13 PTG berkata...

alaa.. diorang tak bagi pon masuk takaful.. kelayakan takdok wekekekek!!!!

topek berkata...

kekeke... ape da. leh jer masuk. klu dia tnye sape kata de... cakap, topek kata ade... wakakaka...

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie