Rabu, Julai 25

majlis Gala Konvensyen




ni la jemputan istimewa yang aku dapat dari syarikat WWN, iaitu majlis gala konvensyen yang akan di adakan di hotel first world, Genting Highland pada 18-19hb ogos 2007 dengan tema : "Revolusi tindakan! bukan CAKAP, kita BUAT!!." setahun hanya sekali... sekali pergi, tahun depan datang lagi. kekeke :D . majlis ni diadakan sebagai tanda mengingati kembali detik2 manis bersama WWN. harga tiketnya boleh juga la tahan. hanya RM 288 sahaja bagi Ahli... kalau ikut harga biasa, rm 388. diskaun rm100. jimat tu... kekeke... leh la wat makan2 nanti kat sana. :D

wah!! x sabar2 plak aku nak pergi sana. rasanya... ni la kali pertama aku dapat pergi ke sana. insyaAllah, kalau x ada apa2 masalah yang menghalang, boleh la aku pergi ke sana. rm288 tu semua dah siap. tempat perginapan, sarapan pagi, makan utk majlis gala dan cabutan bertuah.

2 ulasan:

iEn on 8:19 PTG berkata...

Waalaikumussalam.. Ni sempena ape ek? cuti2 malaysia ke?? Topek amik le ien dr perak nie.. leh gi same2 ahakz..

topek berkata...

ni sempena nak meraikan pearl dan emerald manager yang baru dlm syrkt. yang pastinya topek nak berseronok kat sana... kekeke... main roller coaster. ambik ien?? cam ne yerk?? topek pun naik bas... kekeke...

 

Mengenai Saya

Foto saya
taufik a.k.a topek
19 tahun
Seorang Pelajar IT

ape yang menarik tentang aku??

Pengikut

Topek Copyright © 2009 Community is Designed by Bie